• darkblurbg
    Al onze producten op een rijtje

Wat doen wij? Ons aanbod Flag Football? IMPACT Flag Football biedt via de IMPACT-menukaart een aantal producten aan voor het onderwijs (basis-, voortgezet en speciaal), het bedrijfsleven, verenigingen en particulieren.

Iedereen weet dat sporten en bewegen gezond is voor jong en oud. Wij zijn van mening dat Flag Football zich uitermate goed leent om mensen, en met name kinderen, te stimuleren meer te bewegen en meer plezier te hebben. De reden dat wij van mening zijn dat onze sport zich hier zo goed voor leent is het feit dat het zich niet alleen focust op het lichamelijke aspect maar de sociale en mentale aspecten goed bedient. Samen over strategie nadenken, deze als team uitvoeren en vervolgens ook weer samen vieren. Dit maakt dat ons aanbod ideaal is voor de sociale ontwikkeling van jong en oud maar ook dat de activiteiten als teambuilding of vrijgezellenfeest ingezet kunnen worden.

Bent u op zoek naar iets maar het staat er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend via 0299-324650 of info@impactff.nl contact met ons op! U kunt uiteraard ook het contactformulier op onze website invullen. 

 

Ons aanbod Flag Football voor school

Ons aanbod Flag Football voor school

Ons aanbod van Flag Football voor school kan op verschillende manieren worden georganiseerd. IMPACT Flag Football heeft veel ervaring in het verzorgen van clinics in zowel het basis-, het voortgezet en speciaal onderwijs. Wilt u graag meer weten over een van onze producten/diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ons aanbod Flag Football voor bedrijven

Ons aanbod Flag Football voor bedrijven

Ons aanbod van Flag Football voor bedrijven kan op verschillende manieren worden georganiseerd. IMPACT Flag Football heeft veel ervaring in het verzorgen van clinics en trainingen bij bedrijven. Wilt u graag meer weten of een van onze producten/diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ons aanbod Flag Football voor verenigingen

Ons aanbod Flag Football voor verenigingen

Ons aanbod van Flag Football voor verenigingen kan op verschillende manieren worden georganiseerd. IMPACT Flag Football heeft veel ervaring in het verzorgen van clinics en trainingen bij verenigingen. Wilt u graag meer weten over een van onze producten/diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ons aanbod Flag Football voor particulieren

Ons aanbod Flag Football voor particulieren

Ons aanbod van Flag Football voor particulieren kan op verschillende manieren worden georganiseerd. IMPACT Flag Football heeft veel ervaring in het verzorgen van clinics en sportieve vrijgezellenfeesten. Wilt u graag meer weten of een van onze producten/diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Flag Football materiaal kopen

Flag Football materiaal kopen

Als u zelf aan de slag wilt met Flag Football dan kunt u via IMPACT Flag Football ook de benodigde sportmaterialen aanschaffen. Denk hierbij aan Footballen in diverse maten, flags in verschillende kleuren en overige benodigdheden zoals pionnen en dergelijke. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!

Flag Football materiaal huren

Flag Football materiaal huren

Als u zelf aan de slag wilt met Flag Football dan kunt u via IMPACT Flag Football ook de benodigde sportmaterialen huren. Denk hierbij aan Footballen in diverse maten, flags in verschillende kleuren en overige benodigdheden zoals bijvoorbeeld pionnen en dergelijke. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en/of een reservering maken? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!