• darkblurbg

De initiatiefnemers van IMPACT Flag Football zijn zeer nauw betrokken geweest bij de enige professionele American Football organisatie die Nederland ooit heeft gekend, de Amsterdam Admirals. Daar waren zij verantwoordelijk voor het complete Youth Development Program om zo de American Footballsport te promoten in binnen- en buitenland en de ontwikkeling van het nationale talent vorm te geven! Na de opheffing van deze competitie door de moederorganisatie, de NFL, zijn zij ieder op hun eigen manier verder gegaan met de sport via o.a. het verzorgen van clinics en de coördinatie van het Topscore-programma American Football van de gemeente Amsterdam en het verzorgen van talloze clinics op scholen en organisaties door het hele land.

In de onderstaande lijst stellen wij kort onze gepassioneerde en enthousiaste trainers en medewerkers aan u voor! Samen met u gaan wij voor IMPACT!

 

IMPACT Head Coach Wayne Neijhorst

IMPACT Head Coach Wayne Neijhorst

Wayne Neijhorst is Head Coach bij IMPACT Flag Football en is daarmee mede verantwoordelijk voor de inhoud van al onze producten/diensten die op onze menukaart staan. Tevens is hij het eerste aanspreekpunt voor al onze coaches en trainers. Wayne is te bereiken via wayne@impactff.nl of via 06-55813733!

IMPACT Head Coach Martin Kuitert

IMPACT Head Coach Martin Kuitert

Martin Kuitert is Head Coach bij IMPACT Flag Football en is daarmee mede verantwoordelijk voor de inhoud van al onze producten/diensten die op onze menukaart staan. Tevens is hij het eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerde scholen, bedrijven, verenigingen en/of bedrijven. Martin is te bereiken via martin@impactff.nl of via 06-86887717!

IMPACT Operations Manager Johan Molenaar

IMPACT Operations Manager Johan Molenaar

Johan Molenaar is Operations Manager bij IMPACT Flag Football en is daarmee verantwoordelijk voor de operations, oftewel de dagelijkse gang van zaken. Tevens is hij het aanspreekpunt voor de financiële administratie. Johan is te bereiken via johan@impactff.nl!

IMPACT Senior Coach Dennis de Vries

IMPACT Senior Coach Dennis de Vries

Dennis de Vries is Senior Coach bij IMPACT Flag Football en is dus een van de trainers die u tegen kunt komen bij onze activiteiten. Leuk om te weten is dat Dennis nog steeds actief speler is en daarnaast zeer betrokken is bij het Flag Football in Purmerend i.s.m. de Purmerend Barbarians. Hij is te bereiken via dj.vries@sport-koepel.nl of via 0299-324650!

IMPACT Senior Coach Leroy Teunis

IMPACT Senior Coach Leroy Teunis

Leroy Teunis is Senior Coach bij IMPACT Flag Football en is dus een van de trainers die u tegen kunt komen bij onze activiteiten. Leuk om te weten is dat Leroy als semi-prof actief is geweest in zowel de Duitse als de Schotse American Football competitie. Leroy is te bereiken via l.teunis@sport-koepel.nl of via 06-12835667!

IMPACT Coach Mike Bij 't Vuur

IMPACT Coach Mike Bij 't Vuur

Mike Bij 't Vuur is Coach bij IMPACT Flag Football en is dus een van de trainers die u tegen kunt komen bij één van onze activiteiten. Leuk om te weten is dat Mike nog steeds actief speler is en uitkomt in de Nationale competitie van de AFBN en dat hij als Buurtsportcoach Flag Football eveneens actief is in de gemeente Utrecht i.s.m. de Utrecht Dominators. Hij is te bereiken via mbijtvuur@sport-koepel.nl of via 0299-324650!