• darkblurbg
    IMPACT Flag Football
    Flag Football is een vorm van American Football die is ontwikkeld om kinderen en volwassenen op een laagdrempelige en veilige manier kennis te laten maken met de beginselen van deze prachtige sport!
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Wat kunnen we voor u betekenen?
    Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende sportclinic voor uw school, bedrijf, organisatie of vereniging? Of wilt u materiaal huren of kopen? Neem dan contact met ons op!

Ons aanbod Flag Football voor verenigingen

Ons aanbod voor bedrijven

Ons aanbod van Flag Football voor verenigingen kan op verschillende manieren worden georganiseerd. IMPACT Flag Football heeft veel ervaring in het verzorgen van clinics en trainingen bij verenigingen. Wilt u graag meer weten over een van onze producten/diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een specifieke trainingsinvulling? Of bent u op zoek naar een 'andere' invulling van uw trainingen? Een looptraining, agilitytraining of specialistentraining kan dan precies zijn wat u zoekt. Net als met onze overige clinics kunt u deze keuze namelijk zelf maken of eventueel varianten combineren. 

Op basis van uw wensen kunnen wij een programma op maat samen stellen. Bijvoorbeeld een blok van een x-aantal trainingen met ieder een bepaald thema, etc. 

Onze trainersstaf bestaat uit zeer ervaren (oud) American Footballspelers met heel veel ervaring in het les- en leidinggeven. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en wij zorgen voor alle materialen! 

Kijk hieronder voor het complete productenoverzicht: 

Product Kosten Eenheid
Enkelvoudige trainingen tijdens de eigen trainingsmomenten (Flag Football, Tackle Football, Agility-training, Loop- en coördinatietraining, etc.) € 40,- per uur
Theorielessen over Flag Football tijdens het seizoen (in het Engels/Cambridge) € 30,- per uur
Vakoverstijgende trainingen (één uur theorie en één uur praktijk) € 60,-  per twee uur
     

Train-de-trainer clinic Flag Football (kennisverbreding)

- minimaal 4 trainers/docenten

- tijdsduur 2 uur

€ 35,  per docent

Certificering Flag Football (Flag Football 3B)

- minimaal 4 trainers/docenten

- tijdsduur 4 uur

- exclusief kosten werkboek

€ 100,- per docent
     
Trainersclinic algemeen (met les-/training geven in Football als metafoor/methodiek) € 80,- per uur
     
Team/Mentoraat interventies (samenwerken in het team met Football als metafoor/methodiek) € 50,-  per uur
     
Gedrukt werkboek op aanvraag  

Alle pakketonderdelen zijn exclusief 21% btw, exclusief 0,19 cent reiskosten per km, voorbereidingstijd en de groepsgrootte is maximaal 22 personen (bij meer dan 22 personen komt er € 20,- per uur bij)

 

Contact opnemen