• darkblurbg
    IMPACT Flag Football
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Wat kunnen we voor u betekenen?

Ons aanbod Flag Football voor particulieren

Flag Football voor particulieren

Ons aanbod van Flag Football voor particulieren kan op verschillende manieren worden georganiseerd. IMPACT Flag Football heeft veel ervaring in het verzorgen van clinics en sportieve vrijgezellenfeesten. Wilt u graag meer weten of een van onze producten/diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een sportieve en unieke activiteit voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een 'andere' invulling van een vrijgezellenfeest of vriendendag? Een American Football of Flag Football activiteit kan dan precies zijn wat u zoekt. Net zoals met onze overige clinics kunt u deze keuze namelijk zelf maken of eventueel de beide varianten combineren.

Tijdens de clinic ligt de focus op het leren van de basis van het spel en dat is natuurlijk samenwerken. Gezamenlijk werken naar een doel en deze gezamenlijk vieren, dat zijn enkele kernwaarden van onze sport en dus ideaal als teambuildingactiviteit voor uw bedrijf. Tevens komen ook de aspecten discipline, strategie, samenwerken en plezier naar voren. Onze clinics zijn toegankelijk voor iedereen!

Onze trainersstaf bestaat uit zeer ervaren (oud) American Footballspelers met heel veel ervaring met het les- en leidinggeven. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en wij zorgen voor alle materialen. Ook kunnen we de dag aanvullen met bijvoorbeeld een gezellige afsluitende barbecue, muziek, drinken, etc. Alles uiteraard op Amerikaanse wijze.

Kijk hieronder voor het complete productenoverzicht: 

 Product Kosten Eenheid

Teamuitje

- Maximaal 15 personen

- Tijdsduur 2 uur 

€ 160,- per twee uur

 Teamuitje

- volledig verzorgde dag- of dagdeel

- inclusief lunch en/of diner (American BBQ, American Goodies) 

- Koppeling team en sport 

op aanvraag  

 Vrijgezellenfeest 

 - Maximaal 15 personen

 - Tijdsduur 2 uur

€ 160,-   per twee uur

 Vrijgezellenfeest 

 - volledig verzorgde dag- of dagdeel

 - inclusief lunch en/of diner (American BBQ, American Goodies)

 - koppeling bedrijf en sport

op aanvraag  

 

   

 Teaminterventies

€ 160,-   per uur

 Alle pakketonderdelen zijn exclusief 21% btw, exclusief 0,19 cent reiskosten per km,  voorbereidingstijd en de groepsgrootte is maximaal 22 personen (bij meer dan 22 personen komt er € 20,- per uur bij)

 

Contact opnemen