• darkblurbg
    IMPACT Flag Football
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Wat kunnen we voor u betekenen?

Ons aanbod Flag Football voor school

Ons aanbod van Flag Football voor school kan op verschillende manieren worden georganiseerd. IMPACT Flag Football heeft veel ervaring in het verzorgen van clinics in zowel het basis-, het voortgezet en speciaal onderwijs. Wilt u graag meer weten over een van onze producten/diensten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

In onze clinics komen aspecten als gooien, vangen, wedstrijdje spelen aan bod maar het gaat natuurlijk vooral om het plezier in het spel. Plezier staat dan ook centraal in onze clinics. Deze geven wij aan de hand van de kernwaarden van de sport: samenwerken, strategie, discipline en plezier. Een mooi aspect van Flag Football is namelijk dat het erg toegankelijk is voor iedereen want het maakt geen onderscheid in geslacht, gewicht, afkomst en atletisch vermogen. Iedereen heeft zijn eigen sterke punten en tijdens de clinics focussen wij er op dat we deze bij de leerlingen naar boven halen. Ze worden uitgedaagd en gestimuleerd om te communiceren, te luisteren, taken samen uit te voeren en gezamenlijk succes te vieren.

Onze trainersstaf bestaat uit zeer ervaren (oud) American Footballspelers met heel veel ervaring met het les- en leidinggeven bij clinics. De clinics kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en wij zorgen voor alle materialen! 

Kijk hieronder voor het complete productenoverzicht: 

 Product Kosten Eenheid
 Enkelvoudige lessen tijdens gymnastiekles € 40,-  per uur
 Theorielessen over Flag Football tijdens les Engels/Cambridge € 30,-  per uur
 Vakoverstijgende lessen (één uur theorie en één uur gymnastiek) € 60,-   per twee uur
     

 Docentenclinic Flag Football (kennisverbreding)

 - minimaal 4 docenten

 - tijdsduur 2 uur

€ 35,-  per docent

 Certificering Flag Football (Flag Football 3B)

 - minimaal 4 docenten

 - tijdsduur 4 uur

 - exclusief kosten werkboek

€ 100,-  per docent
     
 Docenten clinic algemeen (met les-/traininggeven in football als metafoor/methodiek) € 80,-  per uur
     
 Mentoraat interventies (samenwerken in de klas met football als metafoor/methodiek) € 50,-  per uur
     
 Gedrukt werkboek op aanvraag  

 Alle pakketonderdelen zijn exclusief 21% btw, exclusief 0,19 cent reiskosten per km, voorbereidingstijd en de groepsgrootte is maximaal 22 leerlingen (bij meer dan 22 leerlingen komt er € 20,- per uur bij)

 

Contact opnemen