• darkblurbg
    IMPACT Flag Football
    Flag Football is een vorm van American Football die is ontwikkeld om kinderen en volwassenen op een laagdrempelige en veilige manier kennis te laten maken met de beginselen van deze prachtige sport!
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Wat kunnen we voor u betekenen?
    Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende sportclinic voor uw school, bedrijf, organisatie of vereniging? Of wilt u materiaal huren of kopen? Neem dan contact met ons op!

Vers van de pers: IMPACT organiseert op 1 juli as. een Docentenclinic

Gepubliceerd op: 27-06-2017

Aanstaande zaterdag is het zover en dan worden de landelijke competitiefinales gespeeld in het Yanmar Stadion in Almere. Omdat wij onze sport een zeer warm hart toedragen organiseert IMPACT Flag Football een speciale docentenclinic. Deze clinic is bedoeld voor leraren die het spelletje willen geven tijdens de gymles. Echter, ook ouders die af en toe een les geven of clubcoaches die op een andere manier naar de sport willen kijken zijn van harte welkom. Deze clinic zal onder leiding staan van niemand minder dan Martin Kuitert.

Een fenomeen op het gebied van Flag Football die in Nederland ruimschoots zijn sporen heeft verdiend!

Er zal vooral nadruk liggen op spelvormen en trainingsvormen voor kinderen die met onze sport in aanraking komen. LET OP: dit is naar onze mening, de leukste sport waarbij jongens en meiden door- en met elkaar kunnen spelen, dat wil je dus niet missen!

Waar en wanneer? De clinic wordt gegeven na de Flag Football wedstrijden in het Yanmar Stadion te Almere en deze start om 12.00u. De duur is ongeveer 2 uur en een lunchpakketje zal voor je klaarstaan!

Opgeven? Deelname is geheel kosteloos, dankzij de AFBN en de gemeente Almere. Geef je nu op door een mail te sturen naar verhoefafbn@gmail.com met als onderwerp 'Coaches Clinic' met daarin je naam. Dan zorgen wij dat de kaarten klaarliggen bij de ingang. Immers, deelname aan de clinic geeft je ook de gehele dag toegang tot het stadion.

Wat kun je allemaal zien deze dag? 10.30u NK Flag Football (voor kinderen en volwassenen) 15.00u NK Eerste Divisie (tackle football) 19.30u NK Eredivisie (tackle football)

Hopelijk zien we jullie op 1 juli massaal!

Ps. Like onze Facebookpagina, www.facebook.com/IMPACTFlagFootballNL en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Mede namens het IMPACT-team,

Yours sincerley,

Nick Wilson

IMPACT Flag Football