• darkblurbg
    IMPACT Flag Football
    Flag Football is een vorm van American Football die is ontwikkeld om kinderen en volwassenen op een laagdrempelige en veilige manier kennis te laten maken met de beginselen van deze prachtige sport!
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Wat kunnen we voor u betekenen?
    Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende sportclinic voor uw school, bedrijf, organisatie of vereniging? Of wilt u materiaal huren of kopen? Neem dan contact met ons op!

IMPACT krijgt zeer positieve beoordeling van het Vechtstede College te Weesp

Gepubliceerd op: 06-10-2017

In september zijn we te gast geweest bij het Vechtstede College te Weesp. Via de begeleidende LO-docent, dhr. David Hay, hebben wij enkele zeer leuke foto's mogen ontvangen en die kunt u vanaf heden op onze website vinden. De trainers van dienst waren Demy de Groot en Leroy Teunis. De clinics die zij daar hebben verzorgt zijn volledig in het Engels gegeven omdat de kinderen in de internationale klassen hieraan meededen.

Ondanks het mindere weer waren de kinderen heel erg enthousiast en waar wij dan weer enthousiast van worden is de zeer positieve beoordeling die wij hebben teruggekregen. De kinderen hebben gemiddeld een acht gegeven voor onze clinics en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! 

In het fotoalbum kunnen jullie de foto's terugvinden. 

Bent u benieuwd geworden naar hetgeen wij voor u kunnen betekenen? Check dan onze website of neem contact met ons op via 0299-324650!