• darkblurbg
    IMPACT Flag Football
    Flag Football is een vorm van American Football die is ontwikkeld om kinderen en volwassenen op een laagdrempelige en veilige manier kennis te laten maken met de beginselen van deze prachtige sport!
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Wat kunnen we voor u betekenen?
    Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende sportclinic voor uw school, bedrijf, organisatie of vereniging? Of wilt u materiaal huren of kopen? Neem dan contact met ons op!

IMPACT Flag Football ook in 2018 actief bij CIOS Skills Week

Gepubliceerd op: 29-03-2018

Het CIOS in Haarlem organiseert alweer enige tijd de Skills Week voor haar studenten. Het bekende sportinstituut laat op deze manier haar studenten kennis maken met diverse takken van sport en is er de mogelijkheid om zich daarin verder te bekwamen. Vorig jaar was IMPACT Flag Football daar voor het eerst bij betrokken en dit is zo goed bevallen, van twee kanten, dat we ook voor dit jaar weer zijn uitgenodigd!

De CIOS Skills Week zal dit jaar plaatsvinden van 9 tot en met 13 april aanstaande. De locatie zal op een buitenveld nabij het Kennemer Sportcenter (de thuishaven van het CIOS) zijn. "Wij hebben er weer heel veel zin in en alle trainers van het IMPACT-team zullen op de diverse dagen actief zijn. En een extra hoogtepunt is dat een schoolteam ook mee gaat spelen bij het Amsterdams Kampioenschap Flag Football op vrijdag 13 april. Dit hebben we vorig jaar voor het eerst gedaan en dat is ons goed bevallen!" zo vertelt Wayne Neijhorst, IMPACT-Head Coach!


Ook benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan eens geheel vrijblijvend een kijkje op onze menukaart of neem contact op via 0299-324650 of info@impactff.nl!