• darkblurbg
    IMPACT Flag Football
    Flag Football is een vorm van American Football die is ontwikkeld om kinderen en volwassenen op een laagdrempelige en veilige manier kennis te laten maken met de beginselen van deze prachtige sport!
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Wat kunnen we voor u betekenen?
    Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende sportclinic voor uw school, bedrijf, organisatie of vereniging? Of wilt u materiaal huren of kopen? Neem dan contact met ons op!

Een terugblik op een halfjaar IMPACT Flag Football

Flag Football voor particulieren
Gepubliceerd op: 19-07-2017

Nu de zomervakantie voor de deur staat is het voor ons even een mooi moment om terug te blikken op het eerste halfjaar van IMPACT Flag Football. Sinds 1 januari jl. zijn wij actief in Nederland en het is natuurlijk fijn om te merken dat men de weg naar ons steeds beter weet te vinden! Zo hebben wij Flag Football clinics mogen verzorgen in opdracht van o.a. Saenstroom OPDC, CIOS Haarlem, KVLO De Noorder, Bertrand Russel College, Vellesan College, RSG Rijks, SCIANDRI, Horizon College, BS de Trimaran, de AFBN en gemeente Almere!

Dit staat gelijk aan zo'n 59 lesuren. Daarnaast hebben wij in opdracht van de gemeente Almere ook clinics Cheerleading georganiseerd. De komende periode gaan wij verder met de uitwerking van een nieuwe opleiding voor de AFBN, een clinicprogramma in Utrecht i.s.m. de Utrecht Dominotors en gaan we in het nieuwe schooljaar weer langs bij het Vellesan College te IJmuiden en het Vechtstede College te Weesp. Hou de website in de gaten voor meer informatie!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op via 0299-324650 of info@impactff.nl! U kunt ook via onze website een navraag insturen!